ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокуратура оголосила про підозру п'ятьом іноземцям, які стріляли в підприємця

Підозрюваних учора затримали "за гарячими слідами".

Прокуратура оголосила про підозру п'ятьом іноземцям, які стріляли в підприємця

П'ятьом іноземцям, які 8 квітня поранили підприємця з травматичної зброї на вулиці Каховській у Києві, повідомлено про підозру. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Відзначають, що під час оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити автомобілі, на яких зловмисники зникли з місця події, а їх самих затримати. Затриманими виявилися четверо громадян Азербайджану і громадянин Грузії віком від 19 до 37 років.

У цей час усім затриманим оголошено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України - хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної зброї.

10 квітня 2019 року Київська місцева прокуратура №4 направила до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. В цей час правоохоронці розшукують інших учасників правопорушення.

Нагадаємо, 8 квітня в поліцію звернувся підприємець - власник овочевої бази в Києві. Він повідомив, що до нього на підприємство приїхали 15-20 молодих чоловіків, які вимагали гроші та погрожували розправою. Грошей вимагачі не добилися, але зробили кілька пострілів, у результаті яких власник підприємства отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram