ГоловнаСуспільствоЖиття

Дніпровський суд виніс довічний вирок екс-"торнадівцю" за вбивство патрульних

Олександра Пугачова визнали винним у вбивстві двох поліцейських.

Дніпровський суд виніс довічний вирок екс-"торнадівцю" за вбивство патрульних
Александр Пугачев, застреливший двух патрульных в Днепре
Фото: скриншот видео

Кіровський районний суд Дніпра виніс довічний вирок колишньому бійцеві розформованого підрозділу "Торнадо" Олександру Пугачову, якого звинувачують у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі. Вирок оголосили сьогодні, повідомляє "Укрінформ".

Обвинувачений відмовився співпрацювати зі слідством, не скористався правом на останнє слово, в скоєному не розкаявся і свою вину не визнав.

Вирок зачитували протягом чотирьох годин. Пугачова визнали винним в умисному вбивстві, його вирок включає також конфіскацію майна.

Нагадаємо, вбивство сталося 25 вересня 2016 року поблизу автовокзалу в Дніпрі. Водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив двох поліцейських і зник з місця події. Патрульний Артем Кутушев загинув на місці, пізніше в лікарні померла поранена злочинцем патрульна Ольга Макаренко.

Сам злочинець, отримавши поранення в живіт від патрульного, прийшов в лікарню імені Мечникова, де його того ж дня і затримали. До моменту зупинки патрульними Пугачов вже два роки перебував у розшуку за вчинення тяжких злочинів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram