ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі патрульні зі стріляниною та гонитвою наздоганяли п'яного водія

Порушника затримали на 303 км автодороги "Харків-Сімферополь".

У Запоріжжі патрульні зі стріляниною та гонитвою наздоганяли п'яного водія
Фото: radio.vesti.ru

У Запоріжжі патрульним довелося застосувати табельну зброю, щоб зупинити водія, який у стані алкогольного сп'яніння намагався від них утекти.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"7 квітня о 23:55 на перехресті вулиць Привокзальної і Новокузнецької в місті Запоріжжі під час патрулювання співробітники поліції виявили автомобіль «Тойота Раф-4». Водій керував транспортним засобом з очевидними ознаками сп'яніння, але на вимогу правоохоронців зупинитися він продовжив рух", - ідеться в повідомленні.

Поліцейські почали переслідування і на 303 км автодороги "Харків-Сімферополь" один із патрульних вистрілив по кузову, щоб зупинити порушника.

У результаті події ніхто не постраждав.

Під час огляду встановлено, що водій, житель смт Балабине 1979 року народження, перебував у стані сп'яніння. Автомобіль у нього вилучено.

Складено адміністративні протоколи за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) і ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, наприкінці лютого під Києвом патрульні з гонитвою затримали викрадену з СТО фуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram