ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі двоє хлопців побили і скинули у воду чоловіка, щоб зняти це на телефон

Чоловік загинув.

У Дніпрі 6 квітня двоє хлопців 22 і 26 років побили і скинули у воду чоловіка заради відео на телефон. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції, керівник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Вчора працівники поліції Дніпра встановили і затримали двох покидьків, 1993 і 1996 р.н., які скинули в річку невідомого заради відео на телефон. Людина загинула", - написав Аброськін.

Загиблому було 48 років, повідомляє Інформатор.

"Наряд поліції на набережну викликали перехожі - люди бачили момент бійки і те, чим вона закінчилася. Хлопців вони тримали до приїзду патрульних", - пише видання.

Одному із затриманих 26 років, іншому - 22 роки. Обидва були в стані алкогольного сп'яніння і намагалися переконати правоохоронців, що вони не розуміють, що відбувається.

Хлопців доставили в Дніпровське відділення поліції для з'ясування всіх обставин. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за статтею 115 - умисне вбивство.

Фото: dp.informator.ua

Нагадаємо, раніше у Дніпрі чоловік відкрив стрілянину з вікна по дітях. Одним з пострілів 11-річного хлопчика поранено в голову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram