ГоловнаСуспільствоЖиття

НСК "Олімпійський" вирішив проводити екскурсії в кімнати допінг-контролю за 40-100 гривень

Оновлений маршрут буде доступним з 6 по 15 квітня.

НСК "Олімпійський" вирішив проводити екскурсії в кімнати допінг-контролю за 40-100 гривень
Фото: EPA/UPG

Національний спортивний комплекс "Олімпійський" вирішив проводити екскурсії в кімнати медичного контролю і допінг-контролю.

Про це повідомляють на сайті "Олімпійського".

"НСК «Олімпійський» змінює звичний маршрут екскурсійних турів і пропонує всім гостям стадіону також відвідати кімнати медичного контролю і допінг-контролю. Екскурсії проводять щодня (крім днів матчів) об 11:00, о 13:00, 15:00 і 17:00", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що тривалість групової екскурсії - 1 година. А оновлений маршрут буде доступним тільки протягом 10 днів: з 6 по 15 квітня.

"Вартість туру звичайна: 40-50 гривень - дитячий квиток; 80-100 гривень - дорослий квиток. Скористайтеся унікальною можливістю і відвідайте арену, де твориться історія України!" - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, в п'ятницю вранці Петро Порошенко здав аналізи в медпункті НСК "Олімпійський", після того як кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував йому провести дебати на стадіоні, а до цього - здати аналізи на алкоголь і наркотики. Докладно про те, як кандидати здавали аналізи, читайте в матеріалі LB.ua "Бій баночками".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram