ГоловнаСуспільствоВійна

ОБСЄ зафіксувала в Луганській області новітнє російське озброєння

У н.п. Южна Ломуватка розміщені автоматизована станція перешкод Р-330Ж "Житель" і комплекс радіоелектронної боротьби "Тирада-2".

ОБСЄ зафіксувала в Луганській області новітнє російське озброєння
Фото: ombudsman.gov.ua

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували на окупованій території Донбасу російські новітні системи озброєння.

Про це повідомляє Постійне представництво України при ОБСЄ в Twitter.

Відзначають, що озброєння розміщено в Луганській області.

"Російські новітні системи озброєння - автоматизована станція перешкод Р-330Ж "Житель" і комплекс радіоелектронної боротьби "Тирада-2" - зафіксовані Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ неподалік від н.п. Южна Ломуватка (60 км на захід від Луганська, - ред.), на окупованій Росією частині Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Раніше в звіті місії ОБСЄ, опублікованому 19 березня, йшлося про те, що 16 березня безпілотник СММ малого радіусу дії виявив автоматизовану станцію перешкод (Р-330Ж "Житель") на автомобілі "КамАЗ-4310" і комплекс радіоелектронної боротьби ("Тирада-2") неподалік від Південної Ломуватки. Щоденні оперативні звіти СММ ОБСЄ публікуються тільки в текстовій формі без супровідних фотографій.

Нагадаємо, в березні безпілотник ОБСЄ зафіксував 25 танків і більш ніж 50 одиниць ворожого озброєння на Луганському напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram