ГоловнаСуспільствоПодії

У Червонограді знайшли 10-річну дівчинку, яку вивіз невідомий чоловік

Інцидент стався сьогодні в другій половині дня.

Дівчинка, яку вивіз невідомий
Фото: lv.npu.gov.ua
Дівчинка, яку вивіз невідомий

Поліція Львівської області оголосила в розшук чоловіка, що вивіз в невідомому напрямку 10-річну дівчинку (на фото). Інцидент стався сьогодні, 2 квітня, близько 17:00 в м Червоноград.

У Червоноградський відділ поліції звернулася 31-річна місцева жителька, яка повідомила, що її 10-річна дочка гуляла з 8-річною сестрою. Близько 17.00 до них під'їхав невідомий чоловік, посадив старшу дівчинку на велосипед і поїхав з нею в напрямку вулиці Шевченка.

Прикмети дитини: волосся коричневого кольору, має деформовану щелепу (два зуби виступають вперед), на лівій щоці родимка. Була одягнена: в рожеву куртку і рожеву шапку з вушками, спортивні штани чорного кольору і червоні кросівки.

Прикмети невідомого чоловіка: старшого віку, був одягнений в зелену куртку, в темних окулярах, на велосипеді пов'язана зелена стрічка.

Оновлення. У черговому управлінні поліції повідомили, що станом на 19:40 дитину вже знайдено, з дівчинкою все гаразд. Інших подробиць поліцейські не повідомили, зсилаючись на захист персональних даних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram