ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві "замінували" бронетанковий завод, конструкторське бюро, Вищу раду правосуддя і завод "Маяк"

Вирішується питання про порушення кримінальних проваджень.

У Києві "замінували" бронетанковий завод, конструкторське бюро, Вищу раду правосуддя і завод "Маяк"
Фото: Сергей Нужненко

У Києві правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування чотирьох об'єктів - Бронетанкового заводу, конструкторського бюро "Артилерійське озброєння", Вищої ради правосуддя і заводу "Маяк".

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

Зазначають, що всі чотири повідомлення надійшли протягом години. На місцях працюють поліцейські і співробітники профільних служб.

"Інформація про закладену вибухівку в трьох випадках надійшла на електронну пошту, ще про одне замінування повідомили по телефону. Будинки розташовані на території Дарницького, Солом'янського, Шевченківського та Оболонського районів. На місцях працюють вибухотехніки, кінологи, правоохоронці, рятувальники і лікарі. Проводиться евакуація. Місця «замінувань» огороджено, приміщення і прилеглі території ретельно перевіряють", - повідомили в поліції.

Вирішується питання про порушення кримінальних проваджень.

Нагадаємо, в день виборів, 31 березня, в Харкові чоловік протягом 20 хвилин вісім разів викликав поліцію за різними адресами, погрожуючи мінуванням. У Чернігові цього дня в поліцію подзвонив невідомий чоловік і погрожував підірвати штаб одного з кандидатів.

За даними правоохоронців, повідомлення про "замінування" в день виборів надходили переважно з Росії.

1 квітня в Києві також "мінували" ТЦ "Глобус" на Майдані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram