ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики збільшили число обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі до 18

Трьох військовослужбовців поранено.

Бойовики збільшили число обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі до 18
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 18 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі. В результаті троє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"1 квітня супротивник 18 разів порушив режим припинення вогню, п'ять разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями ... Внаслідок обстрілу троє наших захисників отримали поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли військових п'ять разів: двічі - зі стрілецької зброї поблизу селища Піски; зі станкових протитанкових гранатометів - біля міста Авдіївка; зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів у районі населеного пункту Новотроїцьке; з великокаліберних кулеметів - поблизу села Лебединське.

Також під вогнем опинилися населені пункти Кримське, Новолуганське, Золоте-4, Зайцеве, Новотошківське і Хутір Вільний.

З початку поточної доби бойовики обстріляли з мінометів калібрів 120 і 82 мм позиції ЗСУ в районі селища міського типу Верхньоторецьке (смуга відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід").

За даними розвідки, двох бойовиків знищено і шестеро отримали поранення. Також знищено бойову машину піхоти окупантів.

Нагадаємо, 31 березня, в день виборів президента України, в зоні бойових дій на Донбасі було зафіксовано один обстріл з боку російських бойовиків. Потерпілих не було.

1 квітня бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі, в результаті було поранено одного військовослужбовця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram