ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі з початку доби

Один військовослужбовець отримав поранення.

Бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі з початку доби
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі, тричі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ"... з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Кримського. З міномета калібру 82 мм, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Зайцеве; з міномета калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - біля селища Золоте-4; з міномета калібру 120 мм - в районі населеного пункту Новолуганське", - йдеться у вечірньому зведенні.

Під час обстрілів один військовослужбовець отримав поранення.

"Підрозділи ЗСУ дали противнику адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати окупантів уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - наголосили в штабі.

Нагадаємо, 31 березня, в день виборів президента України, в зоні бойових дій на Донбасі було зафіксовано один обстріл з боку російських бойовиків. Постраждалих не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram