ГоловнаСуспільствоПодії

У Борзні чоловік намагався підпалити виборчу дільницю (оновлено)

Займання швидко загасили.

У Борзні чоловік намагався підпалити виборчу дільницю (оновлено)
Фото: klichko.org

У м. Борзна Чернігівської області о 10.50 неділі на одній з виборчих дільниць чоловік кинув запальну суміш. Про це повідомляє МВС України в своєму акаунті в Твіттері. За даними правоохоронців, ніхто не постраждав.

Займання відразу ліквідували.

"Чернігівщина: о 10:50 в м.Борзна на одній з виборчих дільниць за адресою: вул.Пантелеймона Куліша, 105 чоловік кинув запальну суміш з подальшим займанням. О 10:51 загорання ліквідовано. В результаті події ніхто не постраждав. Виборчий процес не припинявся", - сказано в повідомленні.

Оновлення. За даними поліції, нетверезий чоловік прийшов на дільницю в Будинку культури, і після загрози "я вас підпалю" підпалив літрову пляшку легкозаймистої рідини і кинув у бік кабінки для голосування.

Поліцейський, який охороняє порядок на дільниці, затримав порушника і передав його слідчо-оперативній групі. Зараз чоловік дає пояснення слідчому, встановлюються мотиви скоєння правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 296 КК України (хуліганство).

З початку голосування це перший серйозний інцидент, до цього спостерігачі "Опори" повідомляли про декілька десятків технічних порушень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram