ГоловнаСуспільствоЖиття

Через проведення напівмарафону 6-7 квітня в Києві обмежать рух транспорту

КМДА прийняла рішення обмежити рух транспорту на Подолі 6-7 квітня.

Через проведення напівмарафону 6-7 квітня в Києві обмежать рух транспорту
Фото: Макс Требухов

6-7 квітня в столиці відбудеться 9-й Київський міжнародний напівмарафон Nova Poshta Kyiv Half Marathon.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Напівмарафон відбудеться за маршрутом "Контрактова площа - вулиця Петра Сагайдачного - вулиця Ігорівська - вулиця Набережно-Хрещатицька - Набережне шосе - Гаванський міст - вулиця Набережно-Рибальська - Північний міст (реверсивний рух у смузі зустрічного транспорту) - вулиця Труханівська - Парковий міст - Набережне шосе - вулиця Набережно-Хрещатицька - вулиця Ігорівська - вулиця Петра Сагайдачного - Контрактова площа".

На час проведення цих заходів 7 квітня з 08:00 до 14:40 рух зазначеними вулицями буде заборонено.

Крім цього, з 05:00 6 квітня до 22:00 7 квітня рух транспорту заборонять на Контрактовій площі та прилеглих вулицях: вулиці Межигірській (від Контрактової площі до вулиці Спаської), Контрактовій площі (від вулиці Костянтинівської), вулиці Григорія Сковороди (від Контрактової площі до вулиці Волоської), вулиці Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до вулиці Андріївської) в зв'язку з монтажем і демонтажем конструкцій і обладнання, необхідного для організації та проведення заходів.

Також буде внесено відповідні зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях слідування яких проходить вказаними вулицями.

Під час забігу учасників напівмарафону будуть супроводжувати автомобілі патрульної поліції, співробітники Національної поліції забезпечать публічну безпеку і порядок, а на місці проведення заходу будуть чергувати бригади екстреної медичної допомоги та пожежно-рятувальної техніки.

Хочемо нагадати, що міжнародний марафон Nova Poshta Kyiv Half Marathon пройде в Києві вже вдев'яте. Минулого року напівмарафон відбувся 22 квітня, участь взяли понад 10 тис. осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram