ГоловнаСуспільствоПодії

Під час вибуху і пожежі на заправці в Кропивницькому постраждали чотири людини, - ДСНС

Рятувальники запобігли поширенню вогню на сусідню АЗС і трансформаторну підстанцію.

Під час вибуху і пожежі на заправці в Кропивницькому постраждали чотири людини, - ДСНС
Фото: ГосЧС

Під час гасіння пожежі на газовій заправці в Кропивницькому отримали травми четверо людей. Усі постраждалі перебувають в обласній лікарні з опіками різного ступеня тяжкості. Про це повідомила прес-служба регіонального управління ДСНС.

Під час гасіння пожежі на вул. Київській відбулося 7 вибухів різної потужності, в результаті чого було знищено 8 легкових автомобілів, 10 вантажних автомобілів, три металеві вагончики загальною площею 16 кв.м.

Травмовано начальника варти пожежної частини і старшого помічника начальника чергової зміни, а також двох громадян 1960 і 1977 р.н. За даними Кропивницької міськради, стан начальника варти стабільний, середньої тяжкості, старший помічник отримав опіки голови та шиї I і II ступенів, його стан оцінюють як легкий. Тяжкі опіки отримав 59-річний чоловік - у нього опіки тіла ІІ і ІІІ ступенів, він у реанімації. Про четвертого постраждалого міськрада не повідомила.

У ДСНС уточнили, що в гасінні пожежі брали участь 19 одиниць спецтехніки і 85 рятувальників. Завдяки їхній роботі вдалося уникнути вибуху на сусідній автозаправній станції і не допустити поширення вогню на сусідні приватні будинки і трансформаторну підстанцію.

Нагадаємо, в Кропивницького увечері 27 березня прогриміли кілька сильних вибухів на газовій заправці. За даними місцевих ЗМІ, в результаті інциденту було знеструмлено мікрорайон Ковалівка, а в сусідніх будинках вибуховою хвилею вибило вікна. Згодом повідомили про трьох постраждалих. За останньою інформацією, в результаті пожежі згоріли до двох десятків автомобілів. Причину пожежі встановить розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram