ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві п'яний дебошир помер під час затримання поліцією

Правоохоронці розповіли, що застосовували спецзасоби - газовий балон і наручники.

У Миколаєві п'яний дебошир помер під час затримання поліцією
Фото: badnews.org.ru

У вівторок, 26 березня, близько 22:00 в поліцію надійшло повідомлення, що в Заводському районі Миколаєва в житловому кварталі відбувається бійка. На місце події приїхала патрульна поліція.

Про це повідомляється на сайті поліції Миколаївської області.

Свідки розповіли, що невідомий оголений чоловік чіплявся до подружжя, зачіпав жінку, вдарив чоловіка. Після чого зник дворами багатоповерхівок.

"Поліцейські почали пошуки і незабаром побачили чоловіка, оголеного по пояс, який чинив хуліганські дії, і було очевидно, що він перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Під час спроби поліцейських наблизитися до чоловіка, він почав тікати, чинив непокору і став кидатися на правоохоронців порядку й чинити опір. Поліцейські застосували спецзасоби - газовий балон і наручники", - йдеться в повідомленні.

Через кілька хвилин правоохоронці помітили, що чоловікові стало зле.

"Патрульні зняли спецзасіб і почали надавати першу невідкладну допомогу, і відразу викликали карету швидкої допомоги. Через кілька хвилин до місця події прибули медики, які проводили реанімаційні заходи, але врятувати життя людини не вдалося", - повідомили правоохоронці.

Тепер на місці працює слідчо-оперативна група, встановлюють усі обставини події та особу померлого. Тіло загиблого буде скеровано на проведення експертизи для встановлення причини смерті. Після з'ясування всіх обставин, буде на надана правова кваліфікація події.

Нагадаємо, у серпні 2016 року в селищі Криве Озеро Миколаївської області в результаті побоїв поліції помер 32-річний місцевий житель Олександр Цукерман. Як розповіли правоохоронці, вночі дружина потерпілого зателефонувала до відділення і повідомила, що її чоловік бушує. За адресою виїхав наряд. Пізніше з'ясувалося, що на Цукермана також заявляв таксист, кажучи, що той його пограбував і розбив йому машину.

Поліцейські стали кликати Цукермана вийти з дому, але він відмовлявся виходити. Через годину він вийшов з лопатою і накинувся на поліцейських. Після чого вони застосували силу, використовуючи, зокрема, і спецзасоби. Після цього трьох поліцейських, які брали участь у затриманні, було затримано.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram