ГоловнаСуспільствоЖиття

У Маріуполі пройшов благодійний пробіг на підтримку чотиримісячної Даші, якій потрібні гроші на лікування

Операція в Італії обійдеться в 117 тисяч євро.

Фото: Іван Станіславський

В Маріуполі пройшов благодійний пробіг на підтримку чотиримісячної Даші Романової. Маленька Даша страждає патологією печінки і потребує невідкладної операції за кордоном.

Подібну операцію можуть провести в Італії, і це обійдеться в 117 тисяч євро.

Фото: facebook/Дашенька Романова - трансплантація печінки.

«Для нашої сім'ї - це величезні гроші. Дарюшка тримається молодцем і бореться за право жити. У нашої донечки є всього кілька місяців. Ми вдячні всім, хто відгукнувся на наше прохання про допомогу», - каже батько дівчинки Євген Романов.

Раніше в соціальних мережах жителі міста організували аукціон для збору коштів на лікування дівчинки. А напередодні стало відомо, що чиновники виділять з міського бюджету Маріуполя 20 тисяч євро.

Вранці 23 безпосередньо на місці події зареєструвалося понад 100 осіб. Також до благодійної акції приєдналися співробітники поліції і товариства Червоного хреста, службовці Збройних Сил України та звичайні городяни. Всього в благодійному забігу на 5 км взяло участь близько двох сотень бігунів.

Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

«Наша мета: привернути увагу громадськості, довести що небайдужість і милосердя може врятувати життя маленької людини. Ми намагалися підключити якомога більше людей, і сьогодні тут зібралося досить багато учасників. Я думаю, якщо люди небайдужі до проблем інших, це ознака того, що наше суспільство стає краще», - говорить один з організаторів забігу Євген.

Номер банківської карти для допомоги ПриватБанк: 5168 7573 1893 7507 (одержувач - Романов Євген Олександрович). Телефон мами Олі +380964203302.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram