ГоловнаСуспільствоПодії

У школі Сєвєродонецька випарами розчинника отруїлися 14 дітей

Школярів госпіталізовано, їхньому життю нічого не загрожує.

У школі Сєвєродонецька випарами розчинника отруїлися 14 дітей
Фото: Depositphotos/SUKIYASHI

У школі Сєвєродонецька (Луганська область) 14 дітей отруїлися розлитим розчинником. Про це повідомило регіональне управління поліції.

21 березня в медичний пункт однієї із шкіл Сєвєродонецька звернулися учні 7 класу зі скаргами на слабкість, нудоту і головний біль. Дітей з підозрою на отруєння невідомою речовиною госпіталізовано в Луганську обласну дитячу лікарню.

Було встановлено, що вранці на уроці учні відчули запах хімічного походження. Щоб провітрити приміщення, учитель відчинила вікна. Після третього уроку по допомогу до медпрацівника школи почали звертатися учні. Після опитування школярів, адміністрації, працівників школи і обстеження навчальних і підсобних приміщень правоохоронці встановили, що ймовірне джерело запаху - розлитий розчинник.

Зараз діти проходять медичне обстеження, їм надано необхідну допомогу, загрози життю немає. Поліція встановлює обставини події.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що минулого тижня діти в школі Дніпра захворіли через норовірус - різновид "кишкового грипу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram