ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд продовжив запобіжний захід блогеру Барабошку

Блогер проходить як підозрюваний у справі про організацію секс-скандалу за участю Олександра Варченка.

Суд продовжив запобіжний захід блогеру Барабошку
Александр Барабошко
Фото: ТСН

Печерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід блогеру Олександру Барабошку, підозрюваному в організації "секс-скандалу" за участю Олександра Варченка і студентки КПІ. Про це повідомив сам Барабошко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Блогер написав, що термін запобіжного заходу закінчувався 24 березня, тому прокурори звернулися до суду з проханням про його продовження.

"Наведені аргументи традиційно були не такими переконливими, як, наприклад, у Мангера, а отже шанованих людей відновлюють на посадах, а мені продовжують запобіжний захід. На цей раз до 29 квітня", - написав він.

Нагадаємо, Барабошко взяли під варту з правом внесення застави. 3 грудня за Барабошко внесли заставу в розмірі 3 мільйони гривень. Наступного дня він вийшов з СІЗО.

7 листопада 2018 року на сторінці студентки Наталії Бурейко в Фейсбуці з'явилася інформація про домагання і погрози з боку заступника голови департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка. Пізніше виявилося, що скандал сфабрикований, в його організації підозрюють блогера Барабошка і політтехнолога Володимира. Потерпілий від фейку Олександр Варченко є чоловіком першого заступника голови ДБР Ольги Варченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram