ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокуратура розслідує смерть прикордонника у Львівській області як умисне вбивство

Підозрюваного затримано.

Прокуратура розслідує смерть прикордонника у Львівській області як умисне вбивство
Фото: glavpost.com.ua

Під час досудового розслідування слідчі військової прокуратури Західного регіону встановили, що причиною смерті прикордонника Мостиського загону стало умисне вбивство.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону.

"У Львівській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства старшини відділення інспекторів прикордонної служби "Сянки" ОПС "Сянки" Мостиського прикордонного загону", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 18 березня 2019 року о 12:48 під час несення служби в прикордонному наряді солдат строкової служби здійснив одиночний постріл з отриманої ним зброї в 35-річного старшину і завдав ударів у різні частини тіла потерпілого. Від отриманої травми військовослужбовець помер по дорозі в лікарню.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) здійснюється Територіальним управлінням ДБР у м. Львів, а процесуальне керівництво - військовою прокуратурою Львівського гарнізону. Солдата затримано за ст. 208 КПК України.

Проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. За їх результатами буде вирішено питання про повідомлення затриманому про підозру й обрання запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram