ГоловнаСуспільствоПодії

Троє підлітків зарізали військового на замовлення дівчини, яку він нібито зґвалтував

У поліції розповіли подробиці вбивства військовослужбовця в Чугуєві.

Троє підлітків зарізали військового на замовлення дівчини, яку він нібито зґвалтував
Архивное фото
Фото: Ufa1

Співробітники Чугуївського відділу поліції розкрили вбивство військовослужбовця-контрактника, тіло якого виявили напередодні зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомляється на сайті поліції Харківської області.

16 березня до чергової частини надійшло повідомлення про те, що приблизно за 1 км від території військової частини в місті Чугуїв у лісосмузі виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці встановили особу загиблого - ним виявився 26-річний військовослужбовець.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили групу осіб, причетних до злочину. Ними виявилися 15-, 16- і 18-річні місцеві хлопці та 22-річна мешканка Харкова.

"Протягом дня 13 березня компанія перебувала в місті Чугуєві. Близько 23:00 на території автовокзалу вони зустріли чоловіка, разом з яким зайшли до під'їзду дев'ятиповерхівки розпивати спиртні напої. Під час вживання алкоголю дівчина розповіла дітям, що 26-річний чоловік нібито її зґвалтував. Також вона повідомила, що в нього є банківська картка, на якій багато грошей, і запропонувала хлопцям за винагороду вбити чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Потім хлопці розробили план убивства. Вони запропонували військовослужбовцю піти з ними в ліс, де жорстоко його вбили.

"Зловмисники завдали потерпілому кілька ударів ножем по голові, кінцівках і тулуба. Після того, як він знепритомнів, юнаки забрали його одяг та інші речі, спалили та покинули місце злочину. Коли хлопці повернулися до дівчини, то повідомили, що виконали замовлення і показали на підтвердження відео", - розповіли в поліції.

Порушено кримінальне провадження за п.п.6, 11, 12, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі. Тепер вирішують питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше внаслідок зіткнення військових вантажівок у Херсонській області загинув контрактник.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram