ГоловнаСуспільствоЖиття

У центр Києва стягнули три тисячі поліцейських у зв'язку з акцією "Нацкорпусу"

Урядовий квартал перекрили для руху автомобільного транспорту.

У центрі Києва розмістили 3 тисячі поліцейських у зв'язку із запланованими акціями проти розкрадань в "Укроборонпромі". Про це повідомили в прес-службі столичної поліції.

"Сьогодні в Києві відбудеться кілька акцій, наймасовіша з яких - в центральній частині міста (відповідно до поданої заявки, запланована участь близько 10 тис. осіб). Зважаючи на це, розроблено відповідні розрахунки для належного забезпечення правопорядку та безпеки учасників заходів. Тому на службу заступили 3 тис співробітників поліції і військовослужбовців НГУ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що залучені співробітники поліції діалогу, вибухотехнічної та кінологічної служб.

Раніше повідомлялося, що на 12:00 суботи, 16 березня, в центрі Києва заплановані масові акції, зокрема "Національного корпусу", з вимогою притягнути до відповідальності винних у розкраданні в "Укроборонпромі". У зв'язку з цим у столиці урядовий квартал перекрили для руху автомобільного транспорту.

Нагадаємо, минулої неділі "Нацкорпус" влаштував бійку з поліцією в Черкасах, намагаючись прорватися до Порошенка. Зіткнення також відбулися на акції в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram