ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики здійснили шість обстрілів на Донбасі в п'ятницю

Втрат серед українських військових немає.

Бойовики здійснили шість обстрілів на Донбасі в п'ятницю
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 15 березня, російські окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Із забороненої Мінськими домовленостями зброї вогонь відкривали тричі.

Як повідомили в штабі ООС, ворог обстрілював наші війська з мінометів 120-го і 82-го калібрів, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів і стрілецької зброї.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" позиції наших військ були обстріляні двічі: з мінометів калібру 82 мм і станкових протитанкових гранатометів - в районі населеного пункту Новоселівка Друга; з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів - поблизу села Широкине", - йдеться в повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог чотири рази обстріляв наші позиції в районі населених пунктів Кримське, Новозванівка, Станиця Луганська.

Втрат серед наших захисників немає.

За даними розвідки, 15 березня двоє окупантів були знищені.

З початку цієї доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано.

Вчора повідомлялося, що двоє українців померли на блокпостах у зоні ООС. Через великі черги з боку бойовиків медики не встигають надавати допомогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram