ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував на 60 діб вірменина, якого підозрюють у вбивстві співробітника АП

Чоловік з невідомим спільником побив Бухтатого в корисливих цілях.

Шевченківський райсуд столиці задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури №10 і заарештував на 60 діб іноземця, який підозрюється у розбійному нападі на співробітника Адміністрації президента України, після якого потерпілий помер. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

25-річному громадянину Вірменії інкримінують ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу). Особу другого нападника встановлюють.

Як повідомлялося, ввечері 13 березня на вулиці Багговутівській в Києві підозрюваний і його спільник напали на незнайомого їм чоловіка, кілька разів ударили його по голові, відібрали телефон і банківські картки. Вранці тіло потерпілого знайшли перехожі. Загиблим чоловіком виявився співробітник Адміністрації президента Олександр Бухтатий.

Попередньою причиною смерті Бухтатого є хронічна ішемічна хвороба серця.

Нагадаємо, при процесуальному керівництві Київської місцевої прокуратури №10 слідчими поліції оголошено підозру 25-річному громадянину Республіки Вірменія в скоєнні розбійного нападу на співробітника адміністрації президента Олександра Бухтатого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram