ГоловнаСуспільствоПодії

Підозру в нападі на співробітника АП оголошено громадянину Вірменії

Особа другого нападника встановлюється.

Підозру в нападі на співробітника АП оголошено громадянину Вірменії
Фото: kiev.informator.ua

Поліція оголосила підозру 25-річному громадянину Республіки Вірменія у скоєнні розбійного нападу на 46-річного киянина, співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Під час досудового слідства встановлено, що 13 березня близько 23:50 на вул. Багговутівській у Києві підозрюваний разом з ще одним зловмисником, особа якого наразі встановлюється, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, помітили раніше незнайому їм людину і вирішили вчинити на неї напад з метою заволодіння особистим майном.

Зловмисники завдали потерпілому щонайменше чотири удари у голову, в результаті чого чоловік впав на землю. Після цього заволоділи його особистими речами - мобільним телефоном і банківською картою, і зникли з місця скоєння злочину.

Тіло потерпілого вранці 14 березня виявили перехожі.

"За попередніми даними, смерть чоловіка настала в результаті хронічної ішемічної хвороби серця. Однак остаточно причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи", - йдеться в повідомленні.

Зараз один із нападників затриманий за статтею 208 КПК України і йому оголошено про підозру у ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя людини, що зазнала нападу). У підозрюваного вилучили речовий доказ - мобільний телефон потерпілого.

Наразі готується клопотання суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також вживаються заходи зі встановлення особи другого нападника та його затримання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram