ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львівській області відкрили нові гуртожитки для військових льотчиків

Також розпочато спорудження будинку для сімей військовослужбовців.

У Львівській області відкрили нові гуртожитки для військових льотчиків
Во Львовской области открыли новые общежития для военных летчиков
Фото: mil.gov.ua

Міністр оборони Степан Полторак узяв участь у відкритті нових гуртожитків для особового складу 16-ї бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Сьогодні, під час робочої поїздки у Львівську область, із задоволенням відкрив чергові новозбудовані гуртожитки поліпшеного планування для особового складу 16-ї бригади армійської авіації Сухопутних військ ЗС України. Вітаю особовий склад бригади із цією подією, а також із тим, що ми почали споруджувати будинок для сімей військовослужбовців, які проходять службу в 16-й окремій бригаді", - написав Полторак.

За його словами, ці об'єкти входять у 184 казарми поліпшеного планування, які будують у рамках масштабного проекту ЗСУ по всій території України.

Міністр оборони відразу ж перевірив умови проживання новоселів і поспілкувався з військовослужбовцями за неформальних умов.

Фото: mil.gov.ua

Фото: mil.gov.ua

Нагадаємо, до кінця року Міністерство оборони обіцяє добудувати 184 казарми для 23 тисяч контрактників.

У липні минулого року Міноборони розірвало контракт і товариством "Ріст", яке зобов'язалося побудувати казарми на військовому полігоні "Широкий лан", за несумлінне виконання виконавцем своїх послуг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram