ГоловнаСуспільствоПодії

Київські рятувальники отримали 41 виклик на ліквідацію пошкоджень від сильного вітру

Дерева, що впали, травмували двох жителів столиці.

Київські рятувальники отримали 41 виклик на ліквідацію пошкоджень від сильного вітру
Фото: Ольга Криворучко

Через сильний вітер в Києві, станом на 17:00, рятувальники "Київської служби порятунку" і Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій отримали 41 заявку на ліквідацію наслідків негоди. Головним чином мова йде про прибирання повалених дерев і зірваних дахів. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Повідомляється, що "Київзеленбуд" до цього активно проводив санітарну обрізку сухостійних дерев, старих і сухих гілок, а також гілок, пошкоджених хворобами. Тепер зусилля будуть спрямовані на обстеження зелених насаджень, які можуть становити небезпеку під час негоди - ураган з сильним вітром, зливи тощо.

Сьогодні протягом дня в Києві в результаті падіння дерев постраждало двоє людей - жінка на вул. Шевцова (впало сухе дерево) і велосипедист на вул. Дегтярівській. Вітер повалив дерева також поблизу станцій метро "Нивки" і "Оболонь", на вулицях Ломоносова, Ізюмська, Вернадського, на Святошинській площі, вулицях Богатирській, Рибальській, Срібнокільській. Негода завдала шкоди і в інших регіонах України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram