ГоловнаСуспільствоЖиття

Жителів Маріуполя попередили про антитерористичні заходи СБУ

Людей просять носити зі собою документи.

Жителів Маріуполя попередили про антитерористичні заходи СБУ
Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України попередила жителів міста Маріуполь про проведення 13-14 березня комплексу заходів.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

"У зв'язку з проведенням 13-14 березня превентивних заходів з протидії терористичним і диверсійних загрозам в місті Маріуполь Донецької області командування Об'єднаних сил закликає жителів міста не покидати без потреби свої домівки, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами і таке інше. Якщо необхідно пересуватися в інші райони міста, щоб уникнути непорозумінь, просимо обов'язково мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, водійське посвідчення, довідку про навчання та інше)", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що всі дії відбуваються в рамках чинного законодавства і санкціоновані командувачем Об'єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

У СБУ також зазначили, що в лютому Кабмін прийняв рішення про встановлення рівня терористичної загрози "червоний" у Донецькій і Луганській областях, а також в анексованому Криму.

Нагадаємо, в лютому правоохоронці провели оперативні рейди в Маріуполі, Сартані і Гнутовому. Протягом оперативно-профілактичних заходів затримали шістьох осіб, причетних до незаконного збройного формування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram