ГоловнаСуспільствоПодії

​У Запоріжжі вчинили замах на екс-голову антикорупційної комісії

Потерпілий з переломом кісток черепа перебуває в реанімації.

​У Запоріжжі вчинили замах на екс-голову антикорупційної комісії
Фото: npu.gov.ua

Колишній голова антикорупційної комісії при Запорізькій облдержадміністрації госпіталізований у вівторок в реанімаційне відділення лікарні після замаху на його життя у Дніпровському районі Запоріжжя.

Про це інформує прес-служба обласної поліції.

Повідомляється, що о 16:40 5 березня в чергову частину поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них самостійно звернувся чоловік 1972 року народження. Лікарі попередньо діагностували у нього перелом кісток черепа. Потерпілого негайно госпіталізували в реанімаційне відділення.

Поліцейські встановили, що близько 15:00 біля під'їзду за місцем проживання потерпілого четверо невідомих завдали йому множинних ударів по голові. Зловмисники також відкрито заволоділи сумкою потерпілого.

На місце подій виїхало керівництво поліції в Запорізькій області, експерти-криміналісти, кінологи. Вживаються заходи щодо встановлення місця перебування та затримання зловмисників. Перевіряються можливі версії скоєння злочину.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15, ст. 115 (замах на вбивство) та ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вдень 5 березня в Києві невідомий вистрілив у чоловіка в "Мерседесі" і втік з місця події. За словами свідків, стрілець був у формі, схожій на поліцейську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram