ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовослужбовець

Бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ.

За добу на Донбасі загинув один військовослужбовець
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті обстрілів один військовослужбовець загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Ворог вів вогонь по українських захисниках з танків, артилерійських систем і мінометів, витративши 108 снарядів і мін калібрів 125, 122, 120 і 82 мм. Унаслідок обстрілу один український захисник загинув", - ідеться в ранковому зведенні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" позиції українських військ обстріляли п'ять разів з танків, артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і протитанкових ракетних комплексів - у районі н.п. Лебединське, двічі з мінометів 120-го калібру - поблизу села Водяне, з артилерійських систем калібру 122 мм - у районі н.п. Широкине, з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - біля селища Піски.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" супротивник чотири рази обстріляв українських захисників з мінометів калібру 120 мм у районі смт Зайцеве, з артилерійських систем калібру 122 мм - у районі н.п. Новотошківське, з мінометів калібру 82 мм - біля села Кримське, зі стрілецької зброї - поблизу смт Станиця Луганська.

"Особовий склад обстріляних підрозділів відповів на ворожий вогонь застосуванням усіх чергових вогневих засобів", - ідеться в повідомленні.

З початку поточної доби бойовики обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібру 82 мм у районі населеного пункту Кримське.

Нагадаємо, в понеділок, 4 березня, бойовики вперше з початку року застосували під час обстрілів озброєння танків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram