ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики шість разів відкривали вогонь на Донбасі

Під час обстрілів загинув український військовослужбовець.

З початку доби бойовики шість разів відкривали вогонь на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил із застосуванням танків, артилерійських систем і мінометів. У результаті обстрілів один український військовослужбовець загинув.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Фейсбуці.

Зазначається, що озброєння танків бойовики застосували вперше з початку року.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили п'ять обстрілів позицій наших військ: з танків, артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та протитанкових ракетних комплексів - у районі населеного пункту Лебединське; двічі, з мінометів 120-го калібру - поблизу села Водяне; з артилерійських систем калібру 122 мм - в районі населеного пункту Широкине; з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - біля селища Піски. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв з мінометів калібру 120 мм наших захисників в районі селища міського типу Зайцеве", - йдеться в повідомленні.

У штабі ООС зазначають, що ситуація перебуває під контролем військових.

Нагадаємо, в неділю, 3 березня, бойовики 10 разів застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, витративши 100 мін різних калібрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram