ГоловнаСуспільствоПодії

П'ятеро іноземців постраждали в ДТП у Києві (оновлено)

Автомобіль на великій швидкості влетів у стовп.

Фото: espreso.tv

У Солом'янському районі Києва п'ятеро чоловіків вижили в аварії під час зіткнення зі стовпом. Про це повідомляє "Еспресо".

За попередньою інформацією, водій BMW з номерами європейської реєстрації не впорався з керуванням і на високій швидкості вилетів на тротуар і протаранив електроопору.

В автомобілі перебували п'ятеро чоловіків, попередньо - всі громадяни іншої держави. За словами очевидців, чоловіки перебували в стані, схожому на наркотичне сп'яніння, поводилися агресивно.

Лікарі "швидкої", які прибули на місце події, госпіталізували двох пасажирів. Інші, попри травми, від госпіталізації відмовилися. Однак водієві все одно доведеться проїхати до нарколога.

Обставини події з'ясовує слідча група.

Оновлення. За даними пабліку "Київ Оперативний", в аварії постраждали троє пасажирів і водій. Згідно з повідомленням, компанія поверталася з клубу "Форсаж", власник автомобіля попросив сісти за кермо свого товариша, який не пив алкоголю. Дорогою в салоні автомобіля спалахнув конфлікт, під час якого водій зупинив авто і вийшов з нього. Власник машини, незважаючи на сп'яніння, сів за кермо і через 100-150 метрів уже влетів в електроопору.

Нагадаємо, 2 березня в Броварах співробітник Нацполіції скоїв наїзд на чоловіка на пішохідному переході і втік з місця аварії, потерпілий помер від отриманих травм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram