ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний поліцейський збив насмерть чоловіка на пішохідному переході в Броварах (оновлено)

Він покинув місце аварії, а потім сам прийшов у поліцію.

П'яний поліцейський збив насмерть чоловіка на пішохідному переході в Броварах (оновлено)
Фото: dbr.gov.ua

У місті Бровари Київської області 2 березня співробітник Нацполіції скоїв наїзд на чоловіка на пішохідному переході, який помер від отриманих травм. Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

“Після події чоловік сам прийшов у відділення поліції і повідомив про дорожньо-транспортну пригоду, де й з'ясувалося, що він є працівником одного з підрозділів Нацполіції України. Правопорушник пояснив, що залишив місце пригоди для того, щоб самостійно з'явитися у відділ поліції і повідомити про ДТП", - повідомили в поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Зараз Державне бюро розслідувань проводить досудове розслідування.

Вирішується питання про затримання правопорушника за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йдеться в повідомленні.

Оновлення 15:10. Співробітник Нацполіції, який насмерть збив чоловіка в Броварах, перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Встановлено, що правоохоронець перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

У відомстві уточнили, що аварія сталася в суботу, 2 березня, близько 6:00 ранку.

За попередніми даними, старший оперуповноважений Нацполіції, перебуваючи за кермом автомобіля "Тойота", скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу на зелене світло світлофора. Останній в результаті отриманих травм загинув на місці події.

Оперуповноважений з місця аварії втік, проте потім сам прийшов у відділення поліції, де його затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, раніше 25-річний співробітник поліції влаштував смертельну ДТП у Львові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram