ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала підозрюваного в пограбуванні штабу Порошенка в Рівненській області

21-річний житель села Кідри раніше вже притягувався до відповідальності..

Фото: npu.gov.ua

Співробітники поліції 27 лютого затримали двох чоловіків за підозрою в пограбуванні виборчого штабу кандидата в президенти Петра Порошенка в Рівненській області. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

25 лютого в поліцію надійшло повідомлення від місцевого жителя, що з офісного приміщення штабу Порошенка вкрали комп'ютерну техніку. Зловмисник проник в приміщення, зламавши двері.

Фото: npu.gov.ua

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного: ним виявився 21-річний житель села Кідри. При огляді орендованого житла, де перебував підозрюваний, поліцейські виявили викрадену техніку. Виявилося також, що затриманий раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини, але відбувся умовним терміном.

Частину обладнання грабіжник встиг передати товаришеві, який здав крадене в ломбард. Правоохоронці затримали також і другого підозрюваного - 23-річного рівнянина. У нього поліцейські виявили і вилучили відповідні чеки.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Поліцейські перевіряють обох чоловіків на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram