ГоловнаСуспільствоЖиття

Українське посольство рекомендує українцям утриматися від поїздок в Індію

Над північними штатами закрито повітряний простір через загострення конфлікту з Пакистаном.

Українське посольство рекомендує українцям утриматися від поїздок в Індію
Фото: АИФ

Посольство України в Індії рекомендує українцям утриматися від відвідин півночі Індії через загострення в індійсько-пакистанських відносинах. Про це повідомила прес-служба посольства.

"У зв'язку з істотним загостренням ситуації в індійсько-пакистанських відносинах посольство України наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від поїздок в індійський штат Джамму і Кашмір, а також у північні і західні райони штатів Панджабі і Хімачал Прадеш", - сказано в повідомленні.

З 27 лютого Індія тимчасово закрила повітряний простір для пасажирських і комерційних перевезень над штатами Джамму і Кашмір, Хімачал Прадеш, Панджабі і Уттаракханд. У разі виникнення обставин, що потребують негайного консульського реагування, посольство рекомендуємо громадянам України невідкладно звертатися на номер "гарячої лінії" в посольстві: +91 9205507157, в консульський відділ: +91 1126145093 або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38 044 2381657.

Нагадаємо, Пакистан напередодні заявив, що збив два індійські військові літаки у відповідь на вторгнення у свій повітряний простір. Напередодні Індія повідомила про авіаудари по табору бойовиків у Кашмірі - це були перші авіаудари з 1971 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram