ГоловнаСуспільствоВійна

У березні допомогу Ріната Ахметова отримають понад 18 000 мирних жителів Донбасу Важно

Фото: fund.fdu.org.ua

У березні 2019 року допомогу Гуманітарного штабу - найбільшої програми Фонду Ріната Ахметова – отримають понад 18 тисяч осіб на Донбасі. В першу чергу продуктові набори для найбільш нужденних мирних жителів населених пунктів уздовж лінії зіткнення доставлять бригади мобільної видачі Штабу. Їх отримують діти, люди з обмеженими можливостями і пенсіонери, повідомляє прес-служба фонду.

"Згідно з інформацією ООН, сьогодні Україна лідирує в світі за кількістю літніх людей, які постраждали від збройного конфлікту в одній країні. Більш ніж половина населення на Донбасі, що відчуває нестачу продуктів харчування, це також люди похилого віку. З перших днів конфлікту Фонд Ріната Ахметова допомагає їм, доставляючи набори виживання в найгарячіші точки регіону. Як показали останні соціологічні дослідження, 67% українців вважають, що жителі Донбасу без гуманітарної допомоги Ріната Ахметова не вижили б. З цим згодні майже 85% опитаних жителів в Донецькій і Луганській областях", - розповів Михайло Катеринчак, керівник проекту Фонду Ріната Ахметова.

З 2014 року Фонд видав понад 12 мільйонів продуктових наборів мирним жителям Донбасу. Завдяки допомозі Ріната Ахметова врятовані життя понад мільйон людей.

Графік виїздів бригад мобільної видачі в березні:

Графік виїздів бригад мобільної видачі в березні:
Фото: fund.fdu.org.ua
Графік виїздів бригад мобільної видачі в березні:

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram