ГоловнаСуспільствоПодії

Прихильник і противник 23 лютого побилися на АЗС під Києвом і потрапили в СІЗО

В одного розбита голова, в іншого - кульові поранення.

Прихильник і противник 23 лютого побилися на АЗС під Києвом і потрапили в СІЗО
Фото: kv.npu.gov.ua

23 лютого на автомобільній заправці в селі Стоянка (Київська область) сталася стрілянина через святкування Дня радянської армії.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Між 34-річним і 59-річним водіями виник словесний конфлікт через привітання з нагоди 23 лютого. Суперечка переросла в бійку, під час якої старший чоловік здійснив три постріли в спину молодшому з травматичного пістолета. Стрілець сів в Audi Q7 і поїхав.

Потерпілого госпіталізували з вогнепальними пораненнями голови і сліпим пораненням попереку.

Стрільцем виявився 59-річний житель Гореничів. Йому теж знадобилася госпіталізація через закриту черепно-мозкову травму і рану на голові.

Обох учасників бійки затримано за ст.208 Кримінального процесуального кодексу і доставлено в ізолятор тимчасового утримання. Щодо кожного з них розпочато провадження за ст.296 Кримінального кодексу - хуліганство.

За відомостями видання "Обозреватель", стрільцем виявився колишній топ-менеджер "Нафтогазу" й екс-депутат Житомирської міськради Михайло Заславський.

Нагадаємо, що до 2014 року в Україні 23 лютого відзначали День захисника Вітчизні. Але після початку російської агресії було вирішено замінити "радянське" свято Днем захисника України. Його відзначають 14 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram