ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС загинув український військовий

Бойовики тричі порушили режим припинення вогню.

У зоні ООС загинув український військовий
Фото: Макс Левін

На Донбасі російські бойовики сьогодні протягом дня тричі обстріляли позиції українських військових, при цьому два рази - застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, повідомляє прес-центр ООС.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв українських захисників з протитанкового ракетного комплексу в районі населеного пункту Чермалик", - ідеться в повідомленні.

Крім того, у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил з мінометів калібрів 120 і 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів біля населеного пункту Катеринівка.

"Підрозділи, на які здійснювалося вогневий вплив, відповідали противнику зі штатного озброєння, яке не заборонено Мінськими угодами. Втрати противника уточнюються", - поінформували в штабі.

За минулу добу, 22 лютого, російські окупаційні війська 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, з них вісім разів стріляли з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранень.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram