ГоловнаСуспільствоЖиття

Амосова та її прихильники знову штурмують медуніверситет імені Богомольця, - МОЗ

Співробітники університету викликали поліцію.

Амосова та її прихильники знову штурмують медуніверситет імені Богомольця, - МОЗ
Фото: стопкадр ТСН

Колишня керівниця Національного медичного університету ім. Богомольця Катерина Амосова разом зі своїми прихильниками знову штурмує вуз.

Про це повідомляють на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Відзначають, що вранці в п'ятницю Амосова намагалася потрапити в будівлю університету з невідомими людьми спортивної зовнішності.

"Сьогодні відбулася чергова спроба екс-ректора та її прихильників потрапити в будівлю ректорату НМУ ім. О.О. Богомольця. Близько 08:00 біля адміністративної будівлі університету Амосова і люди спортивної зовнішності намагалися потрапити в будівлю, не маючи для цього жодних законних підстав", - ідеться в повідомленні.

Співробітники університету викликали поліцію. Не дочекавшись приїзду поліцейських, Амосова та її прихильники пішли, а після від'їзду поліцейських знову повернулися.

У МОЗ підкреслюють, що не підтримують таких дій екс-керівника вузу і мають намір вживати всіх необхідних заходів у рамках чинного законодавства.

Нагадаємо, 8 січня Міністерство охорони здоров'я втретє звільнило з НМУ ім. Богомольця Амосову. МОЗ уже майже рік намагається прибрати її з посади ректора.

У лютому Амосову відсторонили за зрив інтегрованого іспиту "КРОК 1. Стоматологія". Після цього її двічі звільняли, але щоразу їй вдавалося поновитися через суд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram