ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області п'яний чоловік викрав маршрутку, але врізався в електроопору і перекинувся

20-річному жителю Кіровоградської області загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

В Одеській області п'яний чоловік викрав маршрутку, але врізався в електроопору і перекинувся
Фото: od.npu.gov.ua

У Саврані Одеської області п'яний чоловік, "просадивши" всі гроші в розважальному закладі, проник на територію автопарку, завів перший-ліпший мікроавтобус і поїхав у напрямку Кіровоградської області.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, під дією горілки чоловік далеко не заїхав: на першому ж крутому повороті за 1,5 км від місця скоєння злочину він не впорався з керуванням, врізався в залізобетонну електроопору і перекинувся.

Місцеві поліцейські, які патрулювали територію обслуговування, побачили зловмисника, коли той виліз з розбитої маршрутки і почав утікати. Його наздогнали і доставили в Савранське відділення поліції. З'ясувалося, що чоловік - 20-річний житель Кіровоградської області, який зараз відбуває умовний термін покарання за тяжкі тілесні ушкодження.

Правопорушника повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Слідство триває.

Як повідомляли, наприкінці грудня в Києві п'яна жінка викрала іномарку після сварки з водієм, але не впоралася з керуванням і врізалася у стовп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram