ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві обікрали штаб політичної партії

Поліція розпочала кримінальне провадження.

У Києві обікрали штаб політичної партії
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція розпочала провадження за фактом крадіжки майна зі столичного офісу однієї з політичних партій.

Прес-служба поліції Києва повідомляє, що до чергової частини Деснянського управління поліції в понеділок, 18 лютого, зателефонував заступник голови виборчого штабу однієї з політичних сил і повідомив, що він виявив відчиненими двері в офісі політичної партії.

"Правоохоронці поспілкувалися із заявником, який повідомив, що протягом вихідних днів в офісі на вулиці Братиславська нікого не було. У п'ятницю він зачинив приміщення, а сьогодні вранці, підійшовши до дверей, виявив їх відкритими. За його словами, зник монітор і ноутбук", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що потрапили в приміщення шляхом вільного доступу або шляхом підбирання ключа. Крім того, під час огляду приміщення на поверх нижче правоохоронці також виявили відкриті двері в інші офіси, але з них нічого викрадено не було.

"Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліція Києва розшукує чоловіка, який порізав агітаційний намет однієї з партій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram