ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військовослужбовців поранено на Донбасі в понеділок

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ.

Чотирьох військовослужбовців поранено на Донбасі в понеділок
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики вісім разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі, сім разів - із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібрів 120 і 82 мм (всього випущено 94 снаряди і міни). В результаті були поранені четверо українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Під час бойових дій четверо військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Оборонні підрозділи відповіли на ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зазначається, що в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" бойовики чотири рази обстріляли українські опорні пункти: зі ствольної артилерії калібру 122 мм, протитанкових ракетних комплексів і великокаліберних кулеметів - в районі н.п. Лебединське; зі ствольної артилерії калібру 122 мм і, вдруге, з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів - поблизу села Водяне; з озброєння бойових машин піхоти та ручних протитанкових гранатометів - біля селища Опитне.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили чотири обстріли: з мінометів калібрів 120 і 82 мм - в районі населеного пункту Катеринівка; двічі - з мінометів 120 і 82 калібрів - поблизу селища міського типу Новотошківське; з великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Кримське.

Нагадаємо, напередодні українські спецпризначенці на Донбасі взяли в полон другого бойовика за добу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram