ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув, ще один отримав поранення за добу в зоні ООС

Ще одного військовослужбовця ЗСУ поранено сьогодні вранці.

Один військовий загинув, ще один отримав поранення за добу в зоні ООС
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 16 лютого, російські окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в тому числі один раз із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Як повідомили в штабі ООС, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися чотири рази: двічі з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - поблизу Авдіївки, з станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі Павлополя, з станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - біля Гнутового.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог двічі обстріляв українських захисників у районі села Кримське: один раз - з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, і другий - з станкових гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один захисник України отримав поранення.

За даними розвідки, 16 лютого п'ять окупантів знищено і четверо поранені.

З початку поточної доби ворог двічі обстріляв наші позиції. В результаті обстрілу один український військовослужбовець поранений.

Нагадаємо, вчора в 128-й бригаді підтвердили, що їх боєць потрапив у полон бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram