ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві працівник мийки на авто клієнта потрапив у ДТП і погрожував зґвалтувати поліцейських (оновлено)

Неадекватного чоловіка повезли на медичний огляд.

У Києві працівник мийки на авто клієнта потрапив у ДТП і погрожував зґвалтувати поліцейських (оновлено)
Фото: kiev.informator.ua

У четвер ввечері, 14 лютого, на вулиці Борщагівській у Києві автомобіль Kia на великій швидкості влетів у Nissan і відправив його в стовп. Дівчина-водій позашляховика дивом уникла серйозних травм.

Про це повідомляє "Інформатор" з місця аварії.

Патрульні виявили, що водій Kia перебуває в стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння. Він сидів на водійському сидінні і намагався завести автомобіль. Поліцейські силою витягли його з автомобіля.

Чоловік заявив, що він став мимовільним свідком ДТП і намагався надати допомогу пасажирові одного з розбитих автомобілів. Він також заявив, що закрився в чужому авто, щоб сховатися від патрульних, які нібито хотіли його побити. Чоловік вів себе агресивно і погрожував зґвалтувати патрульних.

Через кілька хвилин він дістав з кишені ключі і спробував повернутися в свою машину. Після цього поліцейські наділи на нього наручники і посадили в патрульний автомобіль. На місце викликали слідчо-оперативну групу, а неадекватного чоловіка повезли на медичний огляд.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика.

Оновлення. Прес-служба поліції повідомила, що затриманий водій - співробітник мийки, а автомобіль належить її клієнту.

"Під час перевірки транспортного засобу інспектори з'ясували, що авто KIA водієві не належить. Патрульні встановили власника авто і повідомили його про подію. Останній прибув на місце і повідомив: ввечері він залишив свій автомобіль на одній з мийок. Обставини заволодіння авто з'ясовуватимуть слідчі", - повідомили в поліції.

На водія поки що склали тільки адміністративні протоколи: за ст.130 (п'яне водіння), ст.124 (порушення правил дорожнього руху), ст.126 (водіння без прав).

Фото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Фото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Нагадаємо, раніше в Дніпрі голий чоловік за кермом врізався в цегляну стіну і намагався застрелитися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram