ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в четвер

Втрат серед бійців ООС немає.

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в четвер
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська сім разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, шість разів застосувавши заборонене озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, а також з озброєння БМП та ручних протитанкових гранатометів - в районі населеного пункту Піски; з мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння БМП - біля селища Опитне; з мінометів калібру 120 мм - в районі Верхньоторецького; з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Авдіївки", - йдеться в повідомленні.

"У смузі дій оперативно-тактичної угруповання "Північ" ворог обстрілював українських захисників: з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП і станкових протитанкових гранатометів - в районі населеного пункту Зайцеве; з автоматичних станкових гранатометів - поблизу населеного пункту Хутір Вільний", - додали в штабі.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

ЗСУ придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, в середу, 13 лютого, російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню, зокрема тричі із застосуванням забороненого мінського домовленостями озброєння. В результаті один військовослужбовець отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram