ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП біля Рогані перекинулися чотири автомобілі, загинула жінка-пішохід

П'ятеро людей постраждали.

У ДТП біля Рогані перекинулися чотири автомобілі, загинула жінка-пішохід
В ДТП возле Рогани перевернулись четыре автомобил
Фото: hk.npu.gov.ua

На дорозі "Харків-Київ-Довжанський" біля селища Рогань Харківського району сталася велика ДТП, в якій загинула жінка. Ще п'ятеро осіб від 30 до 50 років звернулися по медичну допомогу, лікарі оцінюють їхній стан як задовільний.

Про це повідомляють на сайті поліції Харківської області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Transporter на слизькій ділянці дороги не впорався з керуванням і перекинувся. Після цього на тій самій ділянці перекинувся і злетів у кювет автомобіль Seat Ibiza.

Через кілька хвилин 30-річний водій автомобіля Kia Rio також не впорався з керуванням, автомобіль перекинувся на дах і налетів на жінку-пішохода, яка вийшла на проїжджу частину. 54-річна постраждала від отриманих травм померла на місці.

У той самий час у бік Харкова рухався автомобіль ВАЗ, водій якого намагався уникнути зіткнення, застосувавши екстрене гальмування, але авто все одно перевернулося.

Фото: hk.npu.gov.ua

Фото: hk.npu.gov.ua

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 288 (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу. Максимальне покарання за санкцією статті - до п'яти років позбавлення волі.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, раніше в Києві вантажівка МАЗ на швидкості знесла снігоприбиральний трактор з моста. Постраждав водій "Київавтодору".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram