ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний чоловік погрожував підірвати газом багатоповерхівку в Миколаєві

Зловмисник закрився в квартирі і відкрив газові вентилі.

Затриманий чоловік був п'яний
Фото: mk.npu.gov.ua
Затриманий чоловік був п'яний

Учора, 13 лютого, на Миколаївщині, п'яний чоловік зачинився в своїй квартирі, відкрив газ на плиті і газовій колонці і погрожував підірвати дев'ятиповерховий житловий будинок. Про це повідомляє регіональне управління Національної поліції.

"На спецлінію 102 зателефонував нетверезий чоловік, який повідомив, що, зачинившись у своїй квартирі, він відкрив газовий вентиль на газовій колонці і плиті, щоб підірвати дев'ятиповерховий будинок по вулиці Новобузькій в Інгульському районі", - сказано в повідомленні.

На виклик прибули спецслужби, правоохоронці евакуювали мешканців будинку та почали переговори з чоловіком. Відчиняти двері поліції він відмовлявся, але через певний час погодився впустити в приміщення співробітника газової служби. Тут же зловмисника затримала поліція.

"Терористом" виявився 40-річний чоловік з очевидними ознаками сп'яніння. Його доставили до відділку для проведення подальших першочергових слідчих дій. Зараз зі зловмисником спілкуються слідчі.

Зараз дії миколаївця кваліфіковані як замах на вбивство двох і більше осіб, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, в грудні 2018 року під час вибуху побутового газу в багатоповерховому будинку в Фастові загинули двоє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram