ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала в Броварах чоловіка, який стріляв у жінку заради пограбування

Медики виявили гумову кулю, коли надавали допомогу потерпілій.

Поліція затримала в Броварах чоловіка, який під час пограбування вистрелив у жінку. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

Зловмисником виявився 36-річний чоловік. Під час обшуку поліцейські вилучили пістолет "Форт-17", гроші та інші речові докази. Зараз йому оголошено підозру в замаху на умисне вбивство з корисливих мотивів.

По спецлінії "102" надійшло повідомлення від небайдужих людей про те, що на узбіччі вулиці Москаленка лежить побита жінка. У "швидкій" постраждалій діагностували забій голови, а під час операції виявили гумову кулю.

Пістолет, вилучений під час обшуку в будинку у злочинця
Фото: npu.gov.ua
Пістолет, вилучений під час обшуку в будинку у злочинця

На місці події поліцейські виявили і вилучили гільзу і почали відпрацьовувати різні версії нападу. Переглянувши записи камер спостереження та провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили особу зловмисника і затримали його.

Нападник зізнався в скоєному злочині. Він розповів, що того дня був напідпитку, посварився зі своєю дівчиною, а вийшовши на вулицю зі зброєю, вистрілив у жінку, щоб заволодіти її сумкою. Під час обшуку за місцем проживання зловмисника виявили та вилучили пістолет «Форт-17» зі стертим номером, 12 патронів, жіночі торбини, 2100 грн, 100 доларів США, банківську картку і ніж. Також вилучено соціальну картку на ім'я потерпілої жінки, яку чоловік намагався знищити.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) і п.6. ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих спонукань) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram