ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала 20-річного "мінера" автовокзалу в Рівному

Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Поліція затримала 20-річного "мінера" автовокзалу в Рівному
Фото: СС0 Public Domain

За "мінування" вокзалу в Рівному 20-річному жителю Рівненської області загрожує до 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє Нацполіція області.

За інформацією правоохоронців, 9 лютого близько 21:10 надійшло повідомлення, що автовокзал у Рівному заміновано.

"На місце події спрямували всі екстрені служби для обстеження приміщення вокзалу та прилеглої території. Правоохоронці обмежили рух, під'їзди до автовокзалу та евакуювали близько 40 осіб персоналу та відвідувачів, які чекали на транспорт. Поки працівники вибухотехнічної служби обстежили територію і шукали небезпечні предмети, "мінер" знову подзвонив у поліцію і повідомив, що пожартував", - йдеться в повідомленні.

Жодних небезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Поліцейські встановили місцеперебування заявника та доставили 20-річного жителя Сарненського району до Рівненського відділу поліції. За словами правоохоронців, це вже не перший такий вчинок молодика - минулого року він мінімум тричі неправдиво повідомляв про різні події, які не були підтверджені.

В рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає позбавлення волі від двох до шести років.

Нагадаємо, раніше у Києві "мінували" лікарню №8.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram