ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві почали евакуювати тимчасово затримані патрульними автомобілі

Для цього цілодобово працюють екіпажі водіїв і стропальників.

У Києві почали евакуювати тимчасово затримані патрульними автомобілі
Архивное фото
Фото: parkservis.kiev.ua

У Києві почали евакуювати тимчасово затримані патрульними автомобілі.

Про це повідомляють на сайті КМДА.

"У рамках співпраці Центру організації дорожнього руху та Управління патрульної поліції в Києві комунальники доставляють на спеціальні майданчики тимчасово затримані патрульними поліцейськими транспортні засоби", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що для цього цілодобово працюють екіпажі у складі водіїв і стропальників, які завантажують, перевозять і розвантажують авто.

"Тимчасове затримання транспортних засобів здійснюється за наявності у патрульного поліцейського підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачене ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані наркотичного або алкогольного сп'яніння), ч. 3 ст. 122 КУпАП (порушення правил зупинки або стоянки), ст. 124 КУпАП (вчинення дорожньо-транспортної пригоди), ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без наявності посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також страхового поліса), а також у разі виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного в розшук відповідно до ст. 36 Закону України «Про виконавче провадження»", - підкреслили в КМДА.

Нагадаємо, в Києві до весни повернули обмеження швидкості 50 км/год на основних магістралях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram