ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 11 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Жоден військовослужбовець ЗСУ не постраждав.

За добу бойовики 11 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі селища Лебединське; з гранатометів - у районі населеного пункту Павлопіль; з мінометів калібру 82 мм - у районі населеного пункту Піски; з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі селища Водяне", - йдеться в повідомленні.

Також обстрілу мінометів калібру 82 мм і гранатометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів зазнали населені пункти: Кримське, хутір Вільний, Південне, Жованка, Станиця Луганська.

"Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню", - підкреслили в штабі.

За даними української розвідки, 6 лютого двох бойовиків було знищено й одного поранено. Також знищено вантажівку бойовиків "УРАЛ".

Нагадаємо, останнім часом на Донбасі почастішали обстріли бойовиків із важкого озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram