ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові жінка нацькувала собаку на поліцейських, які прибули за її викликом

Заявниця посварилася зі знайомим і викликала поліцію, але потім передумала.

У Львові жінка нацькувала собаку на поліцейських, які прибули за її викликом
Фото: facebook.com/lvivpolice

У Львові жінка посварилася зі своїм знайомим і заявила на нього в поліцію. Однак коли на місце приїхали патрульні, жінка передумала і нацькувала на них собаку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області у Фейсбуці.

"Екіпаж патрульних отримав повідомлення про зґвалтування. Заявниця розповіла, що її побили і зґвалтували в квартирі на вулиці Куліша. Після цього зв'язок з нею урвався. Патрульні негайно вирушили на місце події і почали обходити всі квартири в будинку. На третьому поверсі вони побачили жінку, яка дивилася у вікно. Під час спілкування вона повідомила, що нічого не чула, але поводилася підозріло і схвильовано. Патрульні запідозрили, що це може бути заявниця і на неї тисне хтось у квартирі, щоб вона мовчала. Її попросили відчинити двері, щоб офіцери могли переконатися, що її життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Увійшовши у квартиру, правоохоронці почули, що хтось ховається в шафі. Там виявили чоловіка.

Інспектори пошукали його в базі і з'ясували, що 28-річний громадянин перебуває в розшуку за заявою Луцького відділу поліції через підозру в крадіжці. Патрульні повідомили, що чоловіка затримали і доставили у відділення.

Після цього жінка віддала собаці, яка була у квартирі, команду «фас». Тварина накинулася на поліцейського і вкусила його за ногу. Його напарник схопив собаку за нашийник і закрив у коридорі.

Поліцейські зажадали надіти на собаку намордник, інакше вони застосують зброю. На місце викликали слідчих.

Жінка від написання заяви про зґвалтування відмовилася. Вона розповіла, що у неї виник конфлікт із затриманим і тому зателефонувала на "102". На неї склали постанову за ст.183 КУпАП (свідомо неправдивий виклик). Крім того, тепер їй також загрожує кримінальна відповідальність за інцидент із собакою.

Нагадаємо, раніше в Рівному поліцейський застрелив мастифа, якого нацькували на людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram